farhange.honare1
best
پنج شنبه 17 مهر 1393برچسب:, :: 12:9 :: نويسنده : farhange چرادرآسمان رنگین کمان تشکیل می شود؟ چراغ قوه خمیربازی ظرف شیشه ای آب آینه کاغذ سفید بااستفاده از خمیربازی آینه را به ته ظزف بچسبانید. 1.ظرف را تانیمه ازآب پرکنید. 2. آینه را به طور مایل درظرف قرار دهید. 3.چراغ قوه راکنار ظرف نگخ دارید.نور آن رابه قسمتی ازآینه که زیر آب است بتابانید. 4.اگر کاغذ سفید رابالای چراغ قوه نگه دارید روی آن رنگین کمان تشکیل خواهد شد. کمان رنگی اگر هنگامی که خورشید می تابد ،باران ببارد ،قطره های ریز باران نورسفید خورشید رابه رنگ های مختلف تجزیه می کنند ودر آیمان رنگین کمان تشکیل می ضود .این درست مشابه همان آزمایش بالا با نورچراغ قوه وآب داخل ظرف رخ داد
شنبه 10 فروردين 1392برچسب:, :: 12:8 :: نويسنده : farhange ده قانـون کلـی بـرای زنـدگی ادامه مطلب ... یک شنبه 4 فروردين 1392برچسب:, :: 13:14 :: نويسنده : farhange یک شنبه 4 فروردين 1392برچسب:, :: 13:13 :: نويسنده : farhange یک شنبه 4 فروردين 1392برچسب:, :: 13:12 :: نويسنده : farhange یک شنبه 4 فروردين 1392برچسب:, :: 11:39 :: نويسنده : farhange یک شنبه 4 فروردين 1392برچسب:, :: 11:33 :: نويسنده : farhange
۳حرکت تا سمی شدن غذاروزانه سه وعده غذایی می خوریم که هر کدام آن ها برای رساندن انرژی به بدن انتخاب می شوند همچنین این وعده ها سلامتی ما را تضمین می کنند ولی اگر به دست خودمان آن ها را خراب کنیم دیگر غذایی نخورده ایم وقتی غذا سالم نباشد دیگر میان پیتزا و قرمه سبزی تفاوتی باقی نمی ماند و هر دوی آن ها می توانند شما را به نوعی مسموم و یا دستگاه گوارش شما را بهم بریزند. این مسمومیت به معنای سمی بودن غذا نیست بلکه به غذایی مسموم می گوییم که ارزش آن پایین است و یا با کارهایی که روی آن انجام داده ایم برای بدن مضر شده است.** سرخ کردن به مدت طولانی: اولین نکته ای که می تواند یک غذا را از حالت سالم خارج کند سرخ کردن به مدت طولانی است. اگر به مدت طولانی غذایی در روغن های مختلف سرخ شود ارزش غذایی آن از بین رفته و به یک وعده بی هدف تبدیل می شود. برای آنکه این موضوع گریبان گیر شما نشود به تفت دادن کم غذاها در روغن میاع بسنده کنید.** درجه حرارت بالا: درست کردن غذا در درجه حرارات بالا نکته دومی است که هنگام پخت و پز باید به آن دقت داشته باشید. استفاده از روغن های مختلف در این مرحله نیز دمای غذا را بالا برده و هضم آن ها را سخت می کند. این نکته باعث می شود دستگاه گوارش توانایی هضم آن را نداشته باشد و فشار زیادی را تحمل کند.** نمک: هر جا سخن از ضرر باشد پای نمک در میان است. یکی از مواد افزودنی که بهتر است آن را به غذای خودمان اضافه نکنیم چرا که نه تنها سبب افزایش فشار خون می شود بلکه باعث جمع شدن آب زیر پوست و ایجاد توروم و افزایش وزن نیز خواهد شد. یک شنبه 4 فروردين 1392برچسب:, :: 11:32 :: نويسنده : farhange یک شنبه 4 فروردين 1392برچسب:, :: 11:31 :: نويسنده : farhange
تناسب اندام در عید با این خوراکی ها !اگر دچار کاهش وزن هستید و می خواهید در تعطیلات هم استراحت کنید و هم افزایش وزن پیدا کنید حتما از بادام هندی، تخمه آفتاب گردان زیاد استفاده کنید، مصرف زیاد این مواد مغذی سبب چاقی و مصرف متعادل آن سبب لاغری در افراد می شود.
پسته، شکلات تلخ، بادام هندی، تخمه آفتاب گردان از جمله خوراکی و مواد مغذی هستند که سرعت سوخت ساز و متابولیسم شما را سریع افزایش می دهند.از آجیل به طور بی رویه پرهیز کنید اما رعایت و مصرف حد تعادل آن سبب لاغری می شود.اگر دچار کاهش وزن هستید و می خواهید در تعطیلات هم استراحت کنید و هم افزایش وزن پیدا کنید حتما از بادام هندی، تخمه آفتاب گردان زیاد استفاده کنید، مصرف زیاد این مواد مغذی سبب چاقی و مصرف متعادل آن سبب لاغری در افراد می شود.در عید از مصرف چیپس و پفک و بستنی خودداری کنید زیرا چربی این خوراکی ها اشباع شده هستند و فشار خون و میزان قند را افزایش می دهند.
تا جایی که می توانید در دید و بازدیدها به جای مصرف خوراکی های شیرین از میوه ها استفاده کنید. میوه ها کمک می کنند تا میزان سلامتی پوست و مو افزایش پیدا کند و در دوران نوروز بدنی سالم و به دور خستگی و بی حالی داشته باشیم. در مصرف شیرینی جات بخصوص شیرینی های باید مراقب باشیم و از خوردن شیرینی هایی که کالری زیادی دارند پرهیز کنیم. یک شنبه 4 فروردين 1392برچسب:, :: 11:30 :: نويسنده : farhange یک شنبه 4 فروردين 1392برچسب:, :: 11:20 :: نويسنده : farhange این نوشیدنی را پس از ورزش بنوشیدمصرف آب گوجه فرنگی پس از انجام تمرینات ورزشی مفید است.
کارشناسان تغذیه و سلامت در یک مطالعه جدید ادعا کرده اند که برای رفع خستگی و تامین مجدد انرژی بدن پس از انجام تمرینات ورزشی، مصرف آب گوجه فرنگی بهتر و موثرتر از نوشابه های انرژی زا است. کارشناسان می گویند: گوجه فرنگی حاوی مواد شیمیایی حیاتی است که این مواد به بهبود عضلات و رفع خستگی آنها و نیز بازگرداندن سطح قند خون به وضعیت عادی پس از انجام تمرینات ورزشی و کشیدگی ماهیچه ها و عروق کمک می کنند. به نوشته روزنامه دیلی میل، کارشناسان تعدادی از انستیتوهای سلامت در یونان آزمایشاتی را روی ۱۵ ورزشکار طی یک دوره دو ماهه انجام دادند. ۹ نفر از این ورزشکاران پس از ورزش، آب گوجه فرنگی نوشیدند و شش نفر دیگر نیز از نوشابه های انرژی زای ورزشی استفاده کردند. نتایج بررسی ها نشان داد در گروهی که پس از انجام تمرینات از آب گوجه فرنگی استفاده کردند پس از مصرف این نوشیدنی، تنش و فشار عضلانی سریعتر بهبود پیدا کرد و همچنین سطح قند خون آنها زودتر به حالت طبیعی بازگشت. جزئیات این آزمایش در مجله «غذا و سم شناسی شیمیایی» ارائه شده است. دو شنبه 28 اسفند 1391برچسب:, :: 12:29 :: نويسنده : farhange ۴۷ آیین زندگی برتر و موفق به زبان و روش رایانه ای (بسیار زیبا و خواندنی) ۱- در زندگی و معاشرت با دیگران، نرم افزار باشیم نه سخت افزار. ۲- در سایت زندگی، همیشه لینکِ (Mahabbat) داشته باشیم و هیچ گاه برای این سایت، فیل%-تر نگذاریم. ۳- برای پسوند فایل زندگی اجتماعی و خانوادگی ، از سه کاراکتر « ع» ، « ش » و « ق » استفاده کنیم. ۴- هیچگاه قفل سی دی قلب مردم را نشکنیم . که «تا توانی دلی به دست آور/ دل شکستن هنر نمیباشد». ۵- چنانچه در کاری شکست خوردیم آن را « shut down » نکنیم بلکه آن را « restart » کنیم. ۶- برای مانیتور زندگیمان بک گراند (Background) سبز یا آبی را در نظر بگیریم، نه سیاه یا دودی . ۷- برای سیستم قلبمان از مانیتورهای تخت و صاف (Flat) استفاده کنیم. ۸- روی کلیدهای عیب کیبورد خودمان انگشت بگذاریم، نه روی کلیدهای عیب کیبورد دیگران. ۹- برای فایلهای اسرار زندگی مان پسورد ( password) بگذاریم و آنرا مخفی ( hidden ) کنیم. ۱۰- همواره پیش از سخن گفتن، سی پی یوی فکرمان را به کار بیندازیم. ۱۱- صفحه مشکلات مردم ، کلید F1 باشیم و آنان را کمک و راهنمایی (help) کنیم. ۱۲- اگر شخصیت ما ژلهای نیست و بزرگ و والاست، این نوع شخصیت، نباید حتی به ما اجازه دهد که با هر کسی چت (Chat) کنیم و هر کسی با ما چت کند. ۱۳- برای باغ زندگی مردم windows باشیم نه dos !!! 14- یک معادله ریاضی- رایانهای به ما میگوید: «تا به فکر ساپورت دیگران نباشیم، دیگران به فکر ساپورت ما نخواهند بود». ۱۵- اگر از کسی بدی و کم لطفی دیدیم ، آنرا « save » نکنیم بلکه آنرا « delete » نماییم و حتی آنرا از ریسایکل بین « recyclebin » قلبمان کاملا” محو کنیم . ۱۶- به دیگران اجازه ندهیم در «سی دی رام» زندگیمان هر نوع «سی دی» را که بخواهند، قرار دهند. ۱۷- خانه و دفتر کارمان، به روی مردم نیازمند،«Open» باشد. ۱۸- برای حل اختلافات زناشویی ، روی گزینه « گذشت و ایثار » دابل کلیک ( double click ) کنیم. ۱۹- تا حرف کسی تمام نشده ، اسپیکر ( speaker ) خود را روشن نکنیم. ۲۰- درآمدمان را در اول ماه پارتیشن بندی کینم تا در آخر ماه کم نیاوریم. ۲۱- برای رفع گرفتاریهای مردم اتوران ( autorun ) باشیم. ۲۲- همان گونه که دیگران سایت «گوگل» را طراحی کردهاند، ما نیز سایت «گو- گل» را برای مردم طراحی کنیم تا در ارتباطات خود با یکدیگر، گل بگویند و گل بشنوند. ۲۳- در سایت زندگی شخصی مان، یک رُوم (Room) به نام مشکل گشا (Moshkelgosha) بسازیم تا دیگران با ما چت (Chat) کنند. ۲۴- هنگام مشاهده خوبیها و نیکیهای دیگران ، بلافاصله کلید پرینت اسکرین ( print screen ) را بزنیم و از آن عکس بگیریم. ۲۵- در زمان ناتوانی، درماندگی و تاریکی زندگی دیگران ، کلید « Power » برای آنان باشیم. ۲۶- نگذاریم هر کسی در رُوم (Room) زندگی مان چت نماید و در این صورت، او را ایگنور (Ignore) کنیم. ۲۷- چشمهایمان را به روی عیب های پنهان مردم، «Close» کنیم. ۲۸- گاه و بی گاه، کامپیوتر زندگی ما هنگ (Hang) می کند که باید آن را با « فکر »، « مشورت » و «برنامه ریزی»، ری استارت (Restart) نماییم. ۲۹- برای کپی گرفتن از دیسکت زندگی دیگران، نخست آن را ویروس یابی و سپس ویروس کشی کنیم. ۳۰- مواظب باشیم که رایانه زندگی زناشوییمان، ویروس غرور و لجبازی به خود نگیرد. که در این صورت، ممکن است هیچ آنتی ویروسی نتواند آن را از بین ببرد. ۳۱- اگر برای شخصیت و تصمیمگیریهای خویش ارزش و احترام قائل هستیم، خودمان یکی از Gameهای کامپیوتر زندگی دیگران نباشیم. ۳۲- فایلهای مهم زندگی خود را گاه به گاه، اسکن (Scan) کنیم تا اگر به ویروسی آلوده شده باشند ، سریعاً مشخص شود. ۳۳- در حروف چینی کتاب زندگی، از شیوه «راست چین» و راست گویی استفاده کنیم، نه از شیوه «چپچین» و دروغگویی. ۳۴- برای برنامه زندگی اجتماعی و به ویژه زندگی خانوادگی، همیشه ورژنهای جدید و سازگار را معرفی کنیم. ۳۵- پیش از پرینت گرفتن از سخنانمان، پیش نمایش چاپ (print preview) آن را مشاهده کنیم. ۳۶- در تجارت و کارهای مالی و اقتصادی، سرمایهها و داراییهای خود را در یک درایو (Drive) نریزیم؛ بلکه آنها را در درایوهای گوناگون پخش کنیم تا اگر به فرمت (Format) یک درایو مجبور شدیم، درایوهای دیگر را محفوظ داشته باشیم. ۳۷- اگر روزی رایانه زندگی ما با همسرمان هنگ کرد ، سه کلید « ctrlکنترل اعصاب »، «Alt انصاف» و «deletدلیل عصبانیت» را بزنیم. ۳۸- مکاننمای ارتباطات ما با آدمهای ناباب و ناجنس به صورت «فلش» نباشد؛ بلکه به صورت«ولش» باشد. ۳۹- هارد مغز خود را از برنامه های غیرمفید ، پر نکنیم ، تا فضا را برای نصب برنامه های مفید ، تنگ ننماییم. ۴۰- برای این که از دیدن مانیتور زندگی، بیشتر لذت ببریم، کارت گرافیک بالا برای آن تهیه کنیم. ۴۱- اگر مانیتور رایانه ما دارای رنگ های متنوع و متعدد باشد ، ولی مانیتور ارتباطات ما با مردم، حتماً باید یک رنگ باشد. ۴۲- برای رایانه زندگی دیگران نرمافزارهایی را معرفی کنیم که حداکثر هماهنگی را با سختافزارهای موجودشان داشته باشند. ۴۳- در خطاطی کامپیوتری، از برنامه «کِلْک» هم می توانیم استفاده کنیم، اما در خطاطی زندگی، از برنامه «کَلَک» نباید استفاده کنیم. ۴۴- بکوشیم تا خوش اخلاقی را به جای این که در رم (Ram) و حافظه موقت داشته باشیم، در رام (Rom) و حافظه پایدار داشته باشیم تا در هنگام آغاز (Start) ارتباط با دیگران، آن را به کار گیریم. ۴۵- اگر می خواهیم در زندگی خویش موفق و خوشبخت باشیم، باید خودمان زیرمنوهای Programs را دقیقاً تنظیم کنیم و نباید بگذاریم که دیگران این کار را برای ما انجام دهند؛ اگر چه می توانیم در این زمینه، با آنان مشورت نماییم. ۴۶- قانون کپی رایت زندگی اجتماعی به ما اجازه نمی دهد که سی دی بدی ها و عیب های دیگران را رایت کنیم. ۴۷- در طراحی کتاب زندگی، از برنامه «فتوشاد» و «فری خند» و «کرل مزاح» نیز استفاده کنیم.دو شنبه 28 اسفند 1391برچسب:, :: 12:26 :: نويسنده : farhange نکاتی ناب از مهارت های روانشناسی:
دو شنبه 28 اسفند 1391برچسب:, :: 12:25 :: نويسنده : farhange ۵ راه برای کنار آمدن با اضطراب
همه آدمها هرازگاهی دچار احساس اضطراب، نگرانی، فشار و استرس میشوند. در این مقاله راههایی برای کنترل این احساسات آوردهایم
شنبه 26 اسفند 1391برچسب:, :: 11:12 :: نويسنده : farhange آنچه در مورد کیوی نمی دانیدکیوی مشکلات تنفسی را کاهش می دهد.
نتیجه بررسی 18هزارو737 کودک 6 تا 7ساله در ایتالیا نشان داد کودکانی که مرکبات و کیوی بیشتری مصرف میکنند، تا 44 درصد کمتر از گروه شاهد، علائمی مانند خسخس سینه در آنان دیده میشود.
کودکانی که بیشتر از این میوهها میخوردند،علاوه بر اینکه 28 درصد کمتر دچار آبریزش بینی میشدند، احتمال ابتلا به سرفه مزمن نیز در آنها 25 درصد کمتر از دیگران بود و تا 32 درصد هم کمتر به تنگی نفس مبتلا میشدند.
به گفته محققان، مصرف میوههای غنی از ویتامین ث، حتی در پایین ترین حد نیز میتواند در کاهش خسخس سینه و دیگر علائم حساسیتی در کودکان، بهویژه کودکان مستعد ابتلا به آنها موثر باشد.گردآوری : گروه سلامت سیمرغ شنبه 26 اسفند 1391برچسب:, :: 11:6 :: نويسنده : farhange شنبه 26 اسفند 1391برچسب:, :: 11:2 :: نويسنده : farhange کودکتان کم خون است؟ظاهرا قرار است كمخونی بخشی از نگرانیهای خانوادههای ایرانی باشد.
ادامه مطلب ... شنبه 26 اسفند 1391برچسب:, :: 10:54 :: نويسنده : farhange چربی سوزهای خوشمزهمحققان و متخصصان تغذیه به افرادی که قصد لاغری دارند مواد غذایی مفیدی را معرفی کردهاند که قادرند چربیهای بدن را بسوزانند.
ادامه مطلب ... شنبه 26 اسفند 1391برچسب:, :: 10:52 :: نويسنده : farhange نوشیدنی های بسیار داغ خطرناکندنوشیدن چای بسیار داغ ابتلا به انواع سرطانهای ناحیه حلق و حنجره را افزایش میدهد.
کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: احتمال ابتلا به سرطانهای ناحیه گلو در افرادی که چای داغ مینوشند دو برابر افرادی است که چای را ولرم مصرف میکنند.
علی اکبر کمالی اردکانی با اشاره به اینکه نوشیدن چای بسیار داغ ابتلا به انواع سرطانهای ناحیه حلق و حنجره را افزایش میدهد، خاطرنشان کرد: احتمال ابتلا به سرطانهای ناحیه گلو در افرادی که چای داغ با درجه حرارت بین 65 تا 69 درجه سانتی گراد مصرف میکنند در مقایسه با افرادی که چای را ولرم و یا به اصطلاح نیمه گرم با درجه حرارت 65 درجه سانتی گراد به پایین مینوشند تا دو برابر افزایش می یابد. کمالی متذکر شد: همچنین نوشیدن چای داغ با درجه حرارت دست کم 70 درجه سانتی گراد در مقایسه با نوشیدن چای نیم گرم، خطر ابتلا به سرطانهای گلو را تا هشت برابر افزایش میدهد.
کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد همچنین عنوان کرد: نوشیدن چای داغ علاوه بر آن که به مری و نای به شدت آسیب میرساند سبب میشود هنگام صرف چای میزان استفاده از مواد قندی زیاد شود که این مسئله موجب به مخاطره افتادن بهداشت دهان و دندان شده و نهایتا پوسیدگی دندانها را به دنبال خواهد داشت.
وی در پایان توصیه کرد: افرادی که به شدت عادت به نوشیدن چای دارند قبل از نوشیدن چای داغ که تازه در فنجان ریخته شده، دست کم چهار دقیقه صبر کنند.
گردآوری : گروه سلامت سیمرغ
منبع : salamatnews.com
شنبه 26 اسفند 1391برچسب:, :: 10:51 :: نويسنده : farhange یک ماده غذایی مفید برای درمان گلودرداگر گلودرد دارید، بخوانید.
شنبه 26 اسفند 1391برچسب:, :: 10:50 :: نويسنده : farhange اگر حساسیت دارید، از این مواد غذایی غافل نشویدحساسیت یا آلرژی یکی از مشکلات شایع به ویژه در آستانه فصل بهار است.
زنجبیل، پیاز، سیر، فلفل سیاه و قرمز در پیشگیری از بروز حساسیت موثرند. این موادغذایی موجب ترشح یک آنتی بادی به نام ایمونوگلوبولین A شده و از بروز واكنش های آلرژیک جلوگیری می کنند.
مواد حساسیت زا یا آلرژن به اشكال مختلف و از راه های متفاوت همچون گرد و خاک از راه دستگاه تنفس، غذاها از راه دستگاه گوارش، داروهای مختلف از راه تزریق و یا گوارش و مواد آرایشی از راه پوست می توانند وارد بدن شوند. سیستم ایمنی برای مقابله با عوامل خارجی ماده ای به نام هیستامین تولید می کند که سبب بروز علایم حساسیت از جمله خارش و آب ریزش بینی و چشم، خارش گلو و سرفه، عطسه، تنگی نفس، کهیر و التهابات پوستی می شود. اگر واكنش آلرژیک به صورت شدید بروز كند به آن شوك آنافیلاكتیك می گویند که می تواند حتی با خطر مرگ همراه باشد.
پیشگیری از مواجهه با آلرژن ها، اصلاح تغذیه، تزریق واکسن، استفاده از داروهای آنتی هیستامین و مصرف برخی ویتامین ها از جمله ویتامین C که ترشح آنتی هیستامین را کاهش می دهد، از روش های کنترل واکنش های آلرژیک به شمار می روند.
تهیه و ترجمه: گروه سلامت سیمرغ
اختصاصی سیمرغ
شنبه 26 اسفند 1391برچسب:, :: 10:49 :: نويسنده : farhange آنچه در مورد خواص پسته نمی دانیدبر اساس تحقیقی که توسط انجمن تغذیه امریکا در سال 2012 انجام شد، پسته تنظیم کننده ترکیب میکروبی دستگاه گوارش است.
این مطالعه نشان داد که پسته سطح باکتری های مفید موجود در دستگاه گوارش را تغییر داده و از این طریق سلامت این سیستم را بهبود می بخشد.
میکروب های مجرای گوارش نقش مهمی در سلامت میزبان یعنی انسان ایفا می کنند. اصلاح این محیط میکروبی برای حفظ سلامت دستگاه گوارش و همچنین سلامت کلی بدن ضروری است و بر اساس مطالعات، پسته با این مکانیسم به سلامت دستگاه گوارش کمک قابل توجهی می کند. پسته ترکیبات ضروری مورد نیاز دستگاه گوارش را تامین می کند پسته دارای خواص پری بیوتیک است. پری بیوتیک ها ترکیبات غذایی غیر قابل هضم مانند فیبرهای غذایی هستند که در مجرای گوارش باقی مانده و به عنوان منبع غذایی باکتری های روده به مصرف می رسند. غذاهای با خواص پری بیوتیک رشد و یا فعالیت باکتری های سودمند دستگاه گوارش را افزایش داده و با بهبود تعادل میکروبی روده بزرگ، تاثیرات مثبتی بر سلامت بدن دارند. پسته همچنین حاوی ترکیبات شیمیایی ویژه ای است که تعادل میکروبی روده را بهبود می بخشند. برای بررسی ارتباط بین ترکیبات پری بیوتیک موجود در پسته و سیستم گوارش، تحقیقی انجام شد که در آن 16 فرد سالم به صورت تصادفی انتخاب شدند و به 3 گروه تقسیم گردیدند. رژیم غذایی گروه اول فاقد پسته، گروه دوم حاوی روزانه 1.5 انس (42.5 گرم) و گروه سوم حاوی 3 انس (85 گرم) پسته یا بادام بود. به منظور ارزیابی ترکیب باکتری های روده، نمونه مدفوع افراد شرکت کننده مورد بررسی قرار گرفت. همچنین مقادیر باکتری اسید لاکتیک و بیفیدوباکتر نیز تعیین گردید. این باکتری ها دو گروه از میکروارگانیسم های زنده موجود در مجرای گوارش هستند که در تجزیه ترکیبات غذایی نقش دارند. نتایج این تحقیق نشان داد که بعد از 19 روز، در افرادی که 85 گرم پسته (معادل 147 عدد پسته یا 2 واحد) مصرف کرده بودند، باکتری های مفید روده افزایش پیدا کردند. همچنین مشخص شد که تاثیر پسته در بهبود تعادل میکروبی روده از بادام قوی تر است. بنابراین می توان گفت که مغزها به ویژه پسته به دلیل دارا بودن فیبر و سایر ترکیبات پری بیوتیک نقش مهمی در بهبود تعادل میکروبی روده ایفا می کنند.
شنبه 26 اسفند 1391برچسب:, :: 10:46 :: نويسنده : farhange
خواص درمانی كاكائواز دانههای جمعآوری شده درخت كاكائو، پودر كاكائو تهیه میشود كه به عنوان ماده دارویی و غذایی، نوشیدنی، شكلات، و...، مورد استفاده قرار میگیرد.
ادامه مطلب ... شنبه 26 اسفند 1391برچسب:, :: 10:43 :: نويسنده : farhange
خواص چای سبز(1)چای علاوه بر اینکه میتواند در آب و هوای گرم رشد کند همچنین میتواند در ارتفاعاتی به بلندی 2100 متر از سطح دریا نیز رشد نماید.
ادامه مطلب ... شنبه 26 اسفند 1391برچسب:, :: 10:39 :: نويسنده : farhange
20معجزه عسل و دارچیندر اين مقاله با عسل و دارچين، درمان کننده بسياری از بيماری ها آشنا می شويم.
١ . درمان بیماری قلبی :
مخلوطی از عسل و پودر دارچین را تهیه کنید و به جای مربا روی نان قرار دهید و به طور منظم در وعده صبحانه صرف کنید.این روش در کاهش کلسترول،جلوگیری از بروز حمله قلبی، تنفس راحت و تقویت ضربان قلب موثر است.بیماران مبتلا به حمله قلبی نیز با مصرف روزانه این مخلوط از حمله قلبی بعدی درامان خواهند بود.بررسی روی سالمندان در آمریکا و کانادا نشان داده است،با بالا رفتن سن شاهرگ های حیاتی و سیاهرگ ها خاصیت انعطاف پذیری خود را از دست می دهد.عسل و دارچین به شاهرگ ها و سیاهرگ ها قدرتی تازه میبخشد. ادامه مطلب ... پنج شنبه 24 اسفند 1391برچسب:, :: 10:42 :: نويسنده : farhange انگور یکی از بهترین و مغذیترین میوههاست. آبانگور نیز یکی از بهترین آبمیوههایی است که برای سلامتی فواید زیادی دارد. در زیر به فواید آن اشاره میکنیم. پنج شنبه 24 اسفند 1391برچسب:, :: 10:40 :: نويسنده : farhange شاید شما هم از کسانی باشید که با چربی دور شکم و مشکلات آن دست و پنجه نرم می کنند، اگر از این گونه افراد هستید متن زیر به شما در رفع این مشکل کمک بزرگی می کند. ادامه مطلب ... پنج شنبه 24 اسفند 1391برچسب:, :: 10:34 :: نويسنده : farhange
فرنی: فرنی ها و حریره ها باعث می شوند تا کربوهیدراتی که درون آن ها است به آرامی رها ادامه مطلب ... پنج شنبه 24 اسفند 1391برچسب:, :: 10:33 :: نويسنده : farhange مینا یکی از حیاتیترین بافتهای بدن است که میتواند سالیان سال به بدن انسان خدمت کند اما همین بافت ارزشمند ممکن است در اثر مسواک زدن غلط از بین برود. شاهرخ رسولی تبار مهمترین عامل را در انتخاب مسواک، نرم بودن آن عنوان کرد و اظهار داشت: مسواکی که انتخاب میکنیم باید دارای موهای نرم و یکدست و دسته آن بدون زاویه باشد.وی با اشاره به اینکه قبل از مسواک زدن باید نخ دندان کشیده شود، اظهار داشت: با مسواک زدن فقط میتوان سطوح بیرون، درون و روی دندانها را تمیز کرد اما برای تمیز کردن میان دندانها باید از نخ دندان استفاده شود. رسولی تبار افزود: طول نخ دندان باید کوتاه باشد تا بتوان آن را بهتر کنترل کرد، در صورت بلند بودن طول نخ دندان ممکن است نتوان آن را کنترل کرد و موجب آسیب و زخم در پوشش نازک لثه میان دندانها شود.وی ادامه داد: بهتر است با نخ دندان دایرهای درست کرده، آن را دور دندان بیندازیم و به وسیله کنترل توسط دو انگشت دندانها را نخ بکشیم. به گفته این دندانپزشک، باید اجازه داد تا خمیردندان به خوبی در دهان کف کند سپس با یک مسواک نرم به آرامی پلاک ایجاد شده بر روی دندانها را پاک کرد.رسولی تبار ادامه داد: باید به مسواک زدن یک نظم خاص داد به گونهای که سطوح درون، بیرون و روی دندانها به ترتیب از پلاک، پاک شوند.وی افزود: باید سعی شود دندانها را در قسمتی که احتمال جمع شدن پلاک بیشتر است به خوبی تمیز کرد که این قسمتها شامل پشت دندانهای جلویی، قسمتهای پایین دندانها و دندانهای عقبی است. این دندانپزشک با هشدار به اینکه فشار دادن مسواک بر روی دندانها مینای دندان را از بین میبرد، اظهار اشت: مینا یکی از حیاتیترین بافتهای بدن است که می تواند سالیان سال به بدن انسان خدمت کند اما همین بافت ارزشمند ممکن است در اثر مسواک زدن غلط از بین برود. وی افزود: مینا در تاج دندان دارای ضخامت ۲٫۵ میلیمتر است که این ضخامت در کمر دندان ۰٫۲۵ تا ۰٫۵ میلیمتر است که میتواند به راحتی در اثر مسواک زدن غلط و فشار دادن مسواک بر روی دندانها از بین برود.این دندانپزشک زمان مناسب را برای یک مسواک زدن خوب ۱۰ تا ۱۵ دقیقه عنوان کرد و افزود: هر زمان که پلاک بر روی دندانها ایجاد شود نیاز است که دندانها مسواک شوند تا پلاک ایجاد شده بر روی آنها برداشته شود اما دوبار مسواک زدن درست و با آرامش در طول روز قادر خواهد بود تمام مسواک نزدنها را پوشش دهد. وی استفاده از مواد سایندهای مانند پودر و سفید کنندههای دندان را موجب نابودی و صدمه به مینای دندان عنوان و توصیه کرد: اگر اطلاعات پایه افراد در زمینه استفاده از این مواد ضعیف است، استفاده از آنها میتواند ضرر بیشتری به همراه داشته باشد. پنج شنبه 24 اسفند 1391برچسب:, :: 10:30 :: نويسنده : farhange لکتین موجود در غذا در صورت واکنش با آنتی بادی های یک گروه خونی نامناسب باعث لخته شدن خون می شود و این لخته ها باعث ایجاد بیماری ها و مشکلات جسمانی مختلف مانند هضم نامناسب،مشکلات کلیه و کبد،سردرد،دیابت،چاقی مفرط و بسیاری بیماری های دیگر می شود. بنابراین باید از غذاهایی استفاده کرد که لکتین موجود در آنها با گروه خونی شما سازگار باشد و بتواند واکنش مناسبی با آنها ایجاد کند.بر این اساس او رژیم غذایی ویژه ای برای هر گروه خونی مختلف ارائه کرد.
ادامه مطلب ... صفحه قبل 1 صفحه بعد آخرین مطالب پيوندها
تبادل
لینک هوشمند
نويسندگان
|
||
|