farhange.honare1
best
پنج شنبه 17 مهر 1393برچسب:, :: 12:9 ::  نويسنده : farhange

چرادرآسمان رنگین کمان تشکیل می شود؟

چراغ قوه

خمیربازی

ظرف شیشه ای

آب

آینه

کاغذ سفید

بااستفاده از خمیربازی آینه را به ته ظزف بچسبانید.

1.ظرف را تانیمه ازآب پرکنید.

2. آینه را به طور مایل درظرف قرار دهید.

3.چراغ قوه راکنار ظرف نگخ دارید.نور آن رابه قسمتی ازآینه که زیر آب است بتابانید.

4.اگر کاغذ سفید رابالای چراغ قوه نگه دارید روی آن رنگین کمان تشکیل خواهد شد.


کمان رنگی

اگر هنگامی که خورشید می تابد ،باران ببارد ،قطره های ریز باران نورسفید خورشید رابه رنگ های مختلف تجزیه می کنند ودر آیمان رنگین کمان تشکیل می ضود .این درست مشابه همان آزمایش بالا با نورچراغ قوه وآب داخل ظرف رخ داد

 

شنبه 10 فروردين 1392برچسب:, :: 12:8 ::  نويسنده : farhange

 ده قانـون کلـی بـرای زنـدگی



ادامه مطلب ...
یک شنبه 4 فروردين 1392برچسب:, :: 13:14 ::  نويسنده : farhange
یک شنبه 4 فروردين 1392برچسب:, :: 13:13 ::  نويسنده : farhange
یک شنبه 4 فروردين 1392برچسب:, :: 11:39 ::  نويسنده : farhange
یک شنبه 4 فروردين 1392برچسب:, :: 11:33 ::  نويسنده : farhange

 

۳حرکت تا سمی شدن غذا


۳حرکت تا سمی شدن غذا

روزانه سه وعده غذایی می خوریم که هر کدام آن ها برای رساندن انرژی به بدن انتخاب می شوند همچنین این وعده ها سلامتی ما را تضمین می کنند ولی اگر به دست خودمان آن ها را خراب کنیم دیگر غذایی نخورده ایم

وقتی غذا سالم نباشد دیگر میان پیتزا و قرمه سبزی تفاوتی باقی نمی ماند و هر دوی آن ها می توانند شما را به نوعی مسموم و یا دستگاه گوارش شما را بهم بریزند. این مسمومیت به معنای سمی بودن غذا نیست بلکه به غذایی مسموم می گوییم که ارزش آن پایین است و یا با کارهایی که روی آن انجام داده ایم برای بدن مضر شده است.** سرخ کردن به مدت طولانی: اولین نکته ای که می تواند یک غذا را از حالت سالم خارج کند سرخ کردن به مدت طولانی است. اگر به مدت طولانی غذایی در روغن های مختلف سرخ شود ارزش غذایی آن از بین رفته و به یک وعده بی هدف تبدیل می شود. برای آنکه این موضوع گریبان گیر شما نشود به تفت دادن کم غذاها در روغن میاع بسنده کنید.** درجه حرارت بالا: درست کردن غذا در درجه حرارات بالا نکته دومی است که هنگام پخت و پز باید به آن دقت داشته باشید. استفاده از روغن های مختلف در این مرحله نیز دمای غذا را بالا برده  و هضم آن ها را سخت می کند. این نکته باعث می شود دستگاه گوارش توانایی هضم آن را نداشته باشد و فشار زیادی را تحمل کند.** نمک: هر جا سخن از ضرر باشد پای نمک در میان است. یکی از مواد افزودنی که بهتر است آن را به غذای خودمان اضافه نکنیم چرا که نه تنها سبب افزایش فشار خون می شود بلکه باعث جمع شدن آب زیر پوست و ایجاد توروم و افزایش وزن نیز خواهد شد.

یک شنبه 4 فروردين 1392برچسب:, :: 11:31 ::  نويسنده : farhange

 

تناسب اندام در عید با این خوراکی ها !


تناسب اندام در عید با این خوراکی ها !

اگر دچار کاهش وزن هستید و می خواهید در تعطیلات هم استراحت کنید و هم افزایش وزن پیدا کنید حتما از بادام هندی، تخمه آفتاب گردان زیاد استفاده کنید، مصرف زیاد این مواد مغذی سبب چاقی و مصرف متعادل آن سبب لاغری در افراد می شود.
 پسته، شکلات تلخ، بادام هندی، تخمه آفتاب گردان از جمله خوراکی و مواد مغذی هستند که سرعت سوخت ساز و متابولیسم شما را سریع افزایش می دهند.از آجیل به طور بی رویه پرهیز کنید اما رعایت و مصرف حد تعادل آن سبب لاغری می شود.اگر دچار کاهش وزن هستید و می خواهید در تعطیلات هم استراحت کنید و هم افزایش وزن پیدا کنید حتما از بادام هندی، تخمه آفتاب گردان  زیاد استفاده کنید، مصرف زیاد این مواد مغذی سبب چاقی و مصرف متعادل آن سبب لاغری در افراد می شود.در عید از مصرف چیپس و پفک و بستنی خودداری کنید زیرا چربی این خوراکی ها اشباع شده هستند و فشار خون و میزان قند را افزایش می دهند.

تا جایی که می توانید در دید و بازدیدها به جای مصرف خوراکی های شیرین از میوه ها استفاده کنید.

میوه ها کمک می کنند تا میزان سلامتی پوست و مو افزایش پیدا کند و در دوران نوروز بدنی سالم و به دور خستگی و بی حالی داشته باشیم.

در مصرف شیرینی جات بخصوص شیرینی های باید مراقب باشیم و از خوردن شیرینی هایی که کالری زیادی دارند پرهیز کنیم.

یک شنبه 4 فروردين 1392برچسب:, :: 11:30 ::  نويسنده : farhange
یک شنبه 4 فروردين 1392برچسب:, :: 11:20 ::  نويسنده : farhange

این نوشیدنی را پس از ورزش بنوشید


این نوشیدنی را پس از ورزش بنوشید
مصرف آب گوجه فرنگی پس از انجام تمرینات ورزشی مفید است.
این نوشیدنی را پس از ورزش بنوشید

کارشناسان تغذیه و سلامت در یک مطالعه جدید ادعا کرده اند که برای رفع خستگی و تامین مجدد انرژی بدن پس از انجام تمرینات ورزشی، مصرف آب گوجه فرنگی بهتر و موثرتر از نوشابه های انرژی زا است.

کارشناسان می گویند: گوجه فرنگی حاوی مواد شیمیایی حیاتی است که این مواد به بهبود عضلات و رفع خستگی آنها و نیز بازگرداندن سطح قند خون به وضعیت عادی پس از انجام تمرینات ورزشی و کشیدگی ماهیچه ها و عروق کمک می کنند.

به نوشته روزنامه دیلی میل، کارشناسان تعدادی از انستیتوهای سلامت در یونان آزمایشاتی را روی ۱۵ ورزشکار طی یک دوره دو ماهه انجام دادند. ۹ نفر از این ورزشکاران پس از ورزش، آب گوجه فرنگی نوشیدند و شش نفر دیگر نیز از نوشابه های انرژی زای ورزشی استفاده کردند.

نتایج بررسی ها نشان داد در گروهی که پس از انجام تمرینات از آب گوجه فرنگی استفاده کردند پس از مصرف این نوشیدنی، تنش و فشار عضلانی سریعتر بهبود پیدا کرد و همچنین سطح قند خون آنها زودتر به حالت طبیعی بازگشت.

جزئیات این آزمایش در مجله «غذا و سم شناسی شیمیایی» ارائه شده است.

۴۷ آیین زندگی برتر و موفق به زبان و روش رایانه ای (بسیار زیبا و خواندنی)

۱- در زندگی و معاشرت با دیگران، نرم افزار باشیم نه سخت افزار.

۲- در سایت زندگی، همیشه لینکِ (Mahabbat) داشته باشیم و هیچ گاه برای این سایت، فیل%-تر نگذاریم.

۳- برای پسوند فایل زندگی اجتماعی و خانوادگی ، از سه کاراکتر « ع» ، « ش » و « ق » استفاده کنیم.

۴- هیچگاه قفل سی دی قلب مردم را نشکنیم . که «تا توانی دلی به دست آور/ دل شکستن هنر نمی‏باشد».

۵- چنانچه در کاری شکست خوردیم آن را « shut down » نکنیم بلکه آن را « restart » کنیم.

۶- برای مانیتور زندگی‏مان بک گراند (Background) سبز یا آبی را در نظر بگیریم، نه سیاه یا دودی .

۷- برای سیستم قلبمان از مانیتورهای تخت و صاف (Flat) استفاده کنیم.

۸- روی کلیدهای عیب کیبورد خودمان انگشت بگذاریم، نه روی کلیدهای عیب کیبورد دیگران.

۹- برای فایل‏های اسرار زندگی مان پسورد ( password) بگذاریم و آنرا مخفی ( hidden ) کنیم.

۱۰- همواره پیش از سخن گفتن، سی پی یوی فکرمان را به کار بیندازیم.

۱۱- صفحه مشکلات مردم ، کلید F1 باشیم و آنان را کمک و راهنمایی (help) کنیم.

۱۲- اگر شخصیت ما ژله‌ای نیست و بزرگ و والاست، این نوع شخصیت، نباید حتی به ما اجازه دهد که با هر کسی چت (Chat) کنیم و هر کسی با ما چت کند.

۱۳- برای باغ زندگی مردم windows باشیم نه dos !!!

14- یک معادله ریاضی- رایانه‏ای به ما می‏گوید: «تا به فکر ساپورت دیگران نباشیم، دیگران به فکر ساپورت ما نخواهند بود».

۱۵- اگر از کسی بدی و کم لطفی دیدیم ، آنرا « save » نکنیم بلکه آنرا « delete » نماییم و حتی آنرا از ریسایکل بین « recyclebin » قلبمان کاملا” محو کنیم .

۱۶- به دیگران اجازه ندهیم در «سی دی رام» زندگی‏مان هر نوع «سی دی» را که بخواهند، قرار دهند.

۱۷- خانه و دفتر کارمان، به روی مردم نیازمند،«Open» باشد.

۱۸- برای حل اختلافات زناشویی ، روی گزینه « گذشت و ایثار » دابل کلیک ( double click ) کنیم.

۱۹- تا حرف کسی تمام نشده ، اسپیکر ( speaker ) خود را روشن نکنیم.

۲۰- درآمدمان را در اول ماه پارتیشن بندی کینم تا در آخر ماه کم نیاوریم.

۲۱- برای رفع گرفتاری‏های مردم اتوران ( autorun ) باشیم.

۲۲- همان گونه که دیگران سایت «گوگل» را طراحی کرده‏اند، ما نیز سایت «گو- گل» را برای مردم طراحی کنیم تا در ارتباطات خود با یکدیگر، گل بگویند و گل بشنوند.

۲۳- در سایت زندگی شخصی مان، یک رُوم (Room) به نام مشکل گشا (Moshkelgosha) بسازیم تا دیگران با ما چت (Chat) کنند.

۲۴- هنگام مشاهده خوبی‏ها و نیکی‏های دیگران ، بلافاصله کلید پرینت اسکرین ( print screen ) را بزنیم و از آن عکس بگیریم.

۲۵- در زمان ناتوانی، درماندگی و تاریکی زندگی دیگران ، کلید « Power » برای آنان باشیم.

۲۶- نگذاریم هر کسی در رُوم (Room) زندگی مان چت نماید و در این صورت، او را ایگنور (Ignore) کنیم.

۲۷- چشم‏های‏مان را به روی عیب های پنهان مردم، «Close» کنیم.

۲۸- گاه و بی گاه، کامپیوتر زندگی ما هنگ (Hang) می کند که باید آن را با « فکر »، « مشورت » و «برنامه ریزی»، ری استارت (Restart) نماییم.

۲۹- برای کپی گرفتن از دیسکت زندگی دیگران، نخست آن را ویروس یابی و سپس ویروس کشی کنیم.

۳۰- مواظب باشیم که رایانه زندگی زناشویی‏مان، ویروس غرور و لجبازی به خود نگیرد. که در این صورت، ممکن است هیچ آنتی ویروسی نتواند آن را از بین ببرد.

۳۱- اگر برای شخصیت و تصمیم‏گیری‏های خویش ارزش و احترام قائل هستیم، خودمان یکی از ‏Gameهای کامپیوتر زندگی دیگران نباشیم.

۳۲- فایل‏های مهم زندگی خود را گاه به گاه، اسکن (Scan) کنیم تا اگر به ویروسی آلوده شده باشند ، سریعاً مشخص شود.

۳۳- در حروف چینی کتاب زندگی، از شیوه «راست چین» و راست گویی استفاده کنیم، نه از شیوه «چپ‏چین» و دروغ‏گویی.

۳۴- برای برنامه زندگی اجتماعی و به ویژه زندگی خانوادگی، همیشه ورژن‏های جدید و سازگار را معرفی کنیم.

۳۵- پیش از پرینت گرفتن از سخنان‏مان، پیش نمایش چاپ (print preview) آن را مشاهده کنیم.

۳۶- در تجارت و کارهای مالی و اقتصادی، سرمایه‏ها و دارایی‏های خود را در یک درایو (Drive) نریزیم؛ بلکه آنها را در درایوهای گوناگون پخش کنیم تا اگر به فرمت (Format) یک درایو مجبور شدیم، درایوهای دیگر را محفوظ داشته باشیم.

۳۷- اگر روزی رایانه زندگی ما با همسرمان هنگ کرد ، سه کلید « ctrlکنترل اعصاب »، «Alt انصاف» و «deletدلیل عصبانیت» را بزنیم.

۳۸- مکان‏نمای ارتباطات ما با آدم‏های ناباب و ناجنس به صورت «فلش» نباشد؛ بلکه به صورت«ولش» باشد.

۳۹- هارد مغز خود را از برنامه های غیرمفید ، پر نکنیم ، تا فضا را برای نصب برنامه های مفید ، تنگ ننماییم.

۴۰- برای این که از دیدن مانیتور زندگی، بیشتر لذت ببریم، کارت گرافیک بالا برای آن تهیه کنیم.

۴۱- اگر مانیتور رایانه ما دارای رنگ های متنوع و متعدد باشد ، ولی مانیتور ارتباطات ما با مردم، حتماً باید یک رنگ باشد.

۴۲- برای رایانه‏ زندگی دیگران نرم‏افزارهایی را معرفی کنیم که حداکثر هماهنگی را با سخت‏افزارهای موجودشان داشته باشند.

۴۳- در خطاطی کامپیوتری، از برنامه «کِلْک» هم می توانیم استفاده کنیم، اما در خطاطی زندگی، از برنامه «کَلَک» نباید استفاده کنیم.

۴۴- بکوشیم تا خوش اخلاقی را به جای این که در رم (Ram) و حافظه موقت داشته باشیم، در رام (Rom) و حافظه پایدار داشته باشیم تا در هنگام آغاز (Start) ارتباط با دیگران، آن را به کار گیریم.

۴۵- اگر می خواهیم در زندگی خویش موفق و خوشبخت باشیم، باید خودمان زیرمنوهای Programs را دقیقاً تنظیم کنیم و نباید بگذاریم که دیگران این کار را برای ما انجام دهند؛ اگر چه می توانیم در این زمینه، با آنان مشورت نماییم.

۴۶- قانون کپی رایت زندگی اجتماعی به ما اجازه نمی دهد که سی دی بدی ها و عیب های دیگران را رایت کنیم.

۴۷- در طراحی کتاب زندگی، از برنامه «فتوشاد» و «فری خند» و «کرل مزاح» نیز استفاده کنیم.
دو شنبه 28 اسفند 1391برچسب:, :: 12:26 ::  نويسنده : farhange

نکاتی ناب از مهارت های روانشناسی:


1- اگر سعی کنی بار اوّل کسی را ببخشی عقل برای بار دوم نیز همین دستور را می دهد و بخشش برای بار سوم از شما را انسانی مهربان و با گذشت می آفریند.

--------------------------------------------------------------------------------
2- همیشه همه ی ناراحتی ها و اعتراض مردم به ما بیجا و غلط نیست.

--------------------------------------------------------------------------------
3- هیچ وقت مستقیماً نصیحت نکنیم. 

--------------------------------------------------------------------------------
4- باید به حرفهای دیگران هر چند غلط و ناراحت کننده ابتدا گوش فرا دهیم تا حداقل آنها از اضطراب و ناراحتی تخلیّه شوند. 

--------------------------------------------------------------------------------
5- بعضی وقتها به خاطر موفّق شدن باید برخی حرفهای تلخ و انسان های بی دقّت و محیط های ناپسند را تحمّل کنیم. 

--------------------------------------------------------------------------------
6- اکثر انسانهایی که در اطراف ما هستند باطنی روشن و خوب دارند اما ممکن است رفتارهایشان بد و ناپسند باشد ، پس نباید بگوییم آنها انسان نیستند. 

--------------------------------------------------------------------------------
7- خیلی چیزها قطع می شود ، اما امید هرگز قطع نخواهد شد. 

--------------------------------------------------------------------------------
8- حتّی از یک کودک هم چیز یاد بگیریم. 

--------------------------------------------------------------------------------
9- می توانیم مؤدبانه حقوقمان را از دیگران مطالبه کنیم امّا مهربانانه. 

--------------------------------------------------------------------------------
10- تمام حرف ها در دو کلمه جمع شده اند: مَرَنج و مَرَنجان !!!

--------------------------------------------------------------------------------
11- نباید همه چیز را تجربه کرد باید از تجربه ها استفاده کرد. 

--------------------------------------------------------------------------------
12- به دوستت همه محبّتت را ابراز کن ، اما رازت را مگو. 

--------------------------------------------------------------------------------
13- همیشه بازتاب مشکلات را به خود مگیر و به آن مشغول مشو تا انرژی برای مشکلات بعدی داشته باشی. 

--------------------------------------------------------------------------------
14- بهترین کارها دشوارترین آنهاست. 

--------------------------------------------------------------------------------
15- از هر کاری که میترسی آرام آرام و با منطق وارد آن شو ، بعد میفهمی اصلاً چیز ترسناکی نبوده. 

--------------------------------------------------------------------------------
16- بین صداقت و حماقت به اندازه یک تار مو فاصله است ، پس دقّت کن. 

--------------------------------------------------------------------------------
17- وقتی فریاد می کشیم گویا سلولهای مغزی و عصبی خود را داخل هاون می کوبیم. 

--------------------------------------------------------------------------------
18- منطقی است که انسان همواره در دو حالت باشد: یاد بگیرد ، یاد بدهد .

--------------------------------------------------------------------------------
19- همیشه دلایل دوستی را پیدا کنیم ، آیا هدف دوستی هایمان سرگرمی است ؟ آیا این گونه دوستی ها حرکت و تکاپو را به ما می بخشد؟ 

--------------------------------------------------------------------------------
20- به هر کاری که وارد می شوید علم و دانش مربوط به آن کار را فرا بگیرید ، وگرنه شکست خواهید خورد. 

--------------------------------------------------------------------------------
21- در مورد یک مسئله مهم از چند منبع پرس و جو شود تا اطمینان حاصل گردد. 

--------------------------------------------------------------------------------
22- جاهل یا زیاده روی می کند و یا کند روی. 

--------------------------------------------------------------------------------
23- کسی که به وقت توانستن ندانست به وقت دانستن نیز نمی تواند. 

--------------------------------------------------------------------------------
24- اگر کسی با تو درد دل کرد مانند صافی باش ، اگر لازم بود آن را به بهترین وجه انتقال بده. 

--------------------------------------------------------------------------------
25- انرژی ات را برای کارهایت تقسیم کن ، همه ی انرژی ات را برای یک کار نگذار. 

--------------------------------------------------------------------------------
26- حتماً هر انسانی حدّاقل یک نکته خوب می داند ،آنها را فراگیر. 

--------------------------------------------------------------------------------
27- همه ی در ها را نبند و پلهای پشت سرت را خراب نکن. 

--------------------------------------------------------------------------------
28- خیلی ریز بین و پر توقع مباش ، چون دوستانت را از دست خواهی داد. 

--------------------------------------------------------------------------------
29- زمانی را هم برای خنده و شوخی قرار ده ، زندگیت را بی روح نکن. 

--------------------------------------------------------------------------------
30- دامنت را از آلودگی ها حفظ کن ، همه ی چیزهای خوب را بدست خواهی آورد. 

--------------------------------------------------------------------------------
31- هر کس خدا را فراموش کند خدا نیز او را فراموش خواهد کرد. 

--------------------------------------------------------------------------------
32- وقتی رابطه انسان با خداوند اصلاح شد با تمام دنیااصلاح خواهد شد.

دو شنبه 28 اسفند 1391برچسب:, :: 12:25 ::  نويسنده : farhange

۵ راه برای کنار آمدن با اضطراب

همه آدمها هرازگاهی دچار احساس اضطراب، نگرانی، فشار و استرس می‌شوند. در این مقاله راه‌هایی برای کنترل این احساسات آورده‌ایم


مردمان: همه آدمها هرازگاهی دچار احساس اضطراب، نگرانی، فشار و استرس می‌شوند. در این مقاله راه‌هایی برای کنترل این احساسات آورده‌ایم:

۱. متخصص تمدد اعصاب شوید.

همه ما فکر می‌کنیم که می‌دانیم چطور باید خودمان را ریلکس کنیم. اما دراز کشیدن جلو تلویزیون یا کامپیوتر ریلکس کردن واقعی نیست. (برحسب چیزی که تماشا می‌کنید یا کاری که انجام می‌دهید، ممکن است حتی فشار عصبیتان را بیشتر هم بکند.) درمورد الکل، موادمخدر یا دخانیات هم همینطور است. شاید به نظر برسد که اضطراب و استرس را تسکین می‌دهد اما این وضعیت ریلکسی کاذب و موقتی است.

چیزی که بدن واقعاَ به آن نیاز دارد یک تکنیک تمدد اعصاب و ریلکسیشن است -- مثل تنفس عمیق، تای‌چی یا یوگا -- که تاثیر فیزیکی بر مغز داشته باشد. بعنوان‌مثال، تنفس عمیق به ریلکس کردن یک عصب اصلی که از دیافراگم تا مغز کشیده شده است، کمک کرده و پیامی به کل بدن بفرستد که شل شده و آرام گیرد.


۲. به اندازه کافی بخوابید، خوب غذا بخورید و ورزش کنید.


می‌خواهید فکر و بدنتان احساس آرامش کند و برای کنار آمدن با مشکلات زندگی قدرت کافی داشته باشد؟ به اندازه‌ای که بدنتان نیاز دارد بخوابید--نه خیلی زیاد و نه خیلی کم. خوب غذا بخورید: (به جای تقویت انرژی کوتاه‌مدتی که قند و کافئین می‌دهد) از میوه‌ها، سبزیجات، پروتئین و حبوبات استفاده کنید تا انرژی طولانی‌مدت داشته باشید. و ورزش کنید تا اکسیژن را به همه سلول‌های بدن برسانید تا مغز و بدنتان بتواند بهترین عملکرد را داشته باشد.


۳. با دیگران ارتباط برقرار کنید.

با دوستان و خانواده وقت بگذرانید. فعالیت‌های سازمان‌یافته عالی هستند اما تفریح معمولی هم خوب است. وقت گذراندن با کسانیکه با آنها احساس نزدیکی می‌کنید، باعث می‌شود احساس پشتیبانی و امنیت کنید.میگنا دات آی آر.و تفریح و لذتی که همراه آن است باعث می‌شود احساس شادی بیشتر و ناراحتی کمتری کنید. اگر از چیزی احساس اضطراب و نگرانی می‌کنید، حرف زدن درمورد آن با کسی که گوش می‌دهد و اهمیت قائل است باعث می‌شود احساس کنید بیشتر درکتان می‌کنند و بهتر می‌توانید کنار بیایید. ممکن است به شما یادآوری کنند که همه آدمها بعضی اوقات دچار این احساسات می‌شوند و شما تنها نیستید.


۴. با طبیعت ارتباط برقرار کنید.

رفتن به پیاده‌روی در پارک یا دوچرخه‌سواری  به هرکسی کمک می‌کند آرامش پیدا کند. (جایی را انتخاب کنید که در آن احساس امنیت کنید تا بتوانید ریلکس شده و از اطرافتان لذت ببرید.) پیاده‌روی، کوه‌نوردی، ادوچرخه‌سواری یا اسکی ورزش‌های بسیار خوبی هم هستند. یکی دو نفر از دوستانتان یا اعضای خانواده را با خود ببرید تا از همراهی با آنها هم لذت ببرید.


۵. مثبت فکر کنید.


یک راه عالی برای منحرف کردن ذهن از مشغله‌های روزانه این است که افکارمان را روی چیزهای خوب، زیبا و مثبت متمرکز کنیم. به خودتان اجازه خیال‌پردازی  و تجسم بهترین‌ اتفاقات را بکنید.

نکته: وقتی اضطراب و نگرانی بیش از حد می‌شود، می‌تواند نشانه اختلال اضطراب باشد. برای کسانیکه اختلال اضطراب دارند، کمک گرفتن از یک متخصص اهمیت زیادی دارد. البته این نکات هم می‌توانند مفید باشند اما درمان تخصصی تنها راه برای از بین بردن اختلال اضطراب است.

شنبه 26 اسفند 1391برچسب:, :: 11:12 ::  نويسنده : farhange

آنچه در مورد کیوی نمی دانید

کیوی
کیوی مشکلات تنفسی را کاهش می دهد.
 
نتیجه بررسی 18هزارو737 کودک 6 تا 7ساله در ایتالیا نشان داد کودکانی که مرکبات و کیوی بیشتری مصرف می‌کنند، تا 44 درصد کمتر از گروه شاهد، علائمی مانند خس‌خس سینه در آنان دیده می‌شود.
 
کودکانی که بیشتر از این میوه‌ها می‌خوردند،علاوه بر اینکه 28 درصد کمتر دچار آبریزش بینی می‌شدند، احتمال ابتلا به سرفه مزمن نیز در آنها 25 درصد کمتر از دیگران بود و تا 32 درصد هم کمتر به تنگی نفس مبتلا می‌شدند.
 

به گفته محققان، مصرف میوه‌های غنی از ویتامین ث، حتی در پایین ترین حد نیز می‌تواند در کاهش خس‌خس سینه و دیگر علائم حساسیتی در کودکان، به‌ویژه کودکان مستعد ابتلا به آنها موثر باشد.گردآوری : گروه سلامت سیمرغ

شنبه 26 اسفند 1391برچسب:, :: 11:6 ::  نويسنده : farhange

ورزش، دشمن این بیماری است

ورزش
تمرینات ورزشی از ابتلا به آلزایمر جلوگیری می‌کنند.
 


ادامه مطلب ...
شنبه 26 اسفند 1391برچسب:, :: 11:2 ::  نويسنده : farhange

کودکتان کم خون است؟

کم خونی
ظاهرا قرار است كم‌خونی بخشی از نگرانی‌های خانواده‌های ایرانی باشد.
 

 



ادامه مطلب ...
شنبه 26 اسفند 1391برچسب:, :: 10:54 ::  نويسنده : farhange

چربی سوزهای خوشمزه

کاکائو
محققان و متخصصان تغذیه به افرادی که قصد لاغری دارند مواد غذایی مفیدی را معرفی کرده‌اند که قادرند چربی‌های بدن را بسوزانند.
 

 



ادامه مطلب ...
شنبه 26 اسفند 1391برچسب:, :: 10:52 ::  نويسنده : farhange

نوشیدنی های بسیار داغ خطرناکند

چای داغ
نوشیدن چای بسیار داغ ابتلا به انواع سرطان‌های ناحیه حلق و حنجره را افزایش می‌دهد.
 
کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: احتمال ابتلا به سرطان‌های ناحیه گلو در افرادی که چای داغ می‌نوشند دو برابر افرادی است که چای را ولرم مصرف می‌کنند.

علی اکبر کمالی اردکانی با اشاره به اینکه نوشیدن چای بسیار داغ ابتلا به انواع سرطان‌های ناحیه حلق و حنجره را افزایش می‌دهد، خاطرنشان کرد: احتمال ابتلا به سرطان‌های ناحیه گلو در افرادی که چای داغ با درجه حرارت بین 65 تا 69 درجه سانتی گراد مصرف می‌کنند در مقایسه با افرادی که چای را ولرم و یا به اصطلاح نیمه گرم با درجه حرارت 65 درجه سانتی گراد به پایین می‌نوشند تا دو برابر افزایش می یابد.
 
کمالی متذکر شد: همچنین نوشیدن چای داغ با درجه حرارت دست کم 70 درجه سانتی گراد در مقایسه با نوشیدن چای نیم گرم، خطر ابتلا به سرطان‌های گلو را تا هشت برابر افزایش می‌دهد.
 
کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد همچنین عنوان کرد: نوشیدن چای داغ علاوه بر آن که به مری و نای به شدت آسیب می‌رساند سبب می‌شود هنگام صرف چای میزان استفاده از مواد قندی زیاد شود که این مسئله موجب به مخاطره افتادن بهداشت دهان و دندان شده و نهایتا پوسیدگی دندان‌ها را به دنبال خواهد داشت.
 
وی در پایان توصیه کرد: افرادی که به شدت عادت به نوشیدن چای دارند قبل از نوشیدن چای داغ که تازه در فنجان ریخته شده، دست کم چهار دقیقه صبر کنند.
 
گردآوری : گروه سلامت سیمرغ

منبع : salamatnews.com
شنبه 26 اسفند 1391برچسب:, :: 10:51 ::  نويسنده : farhange

یک ماده غذایی مفید برای درمان گلودرد

لیموترش
اگر گلودرد دارید، بخوانید.
 
 

 
 
مرتضی صفوی متخصص تغذیه گفت: برای گلو درد بهترین دارو لیموترش است. غرغره آب نیم گرم با آبلیمو ،‌ ورم گلو و گلو درد را برطرف خواهد كرد.

این متخصص تغذیه در گفتگو با فارس، افزود: چای یكی از بهترین نوشیدنی‌های جهان است. روزانه حدود 2 میلیارد فنجان چای در سراسر جهان نوشیده می‌شود. مصرف لیموترش به همراه چای خاصیت ضدسرطانی آن را 2 برابر می‌كند كه به دلیل افزایش خاصیت آنتی‌اكسیدانی است.

وی گفت: برای گلو درد بهترین دارو لیموترش است. غرغره آب نیم گرم با آبلیمو،‌ ورم گلو و گلو درد را برطرف خواهد كرد. لیموترش به علت داشتن خواص اسیدی ضدعفونی‌كننده قوی است. خوردن آبلیمو سنگ‌های كلیه را نیز دفع می‌كند.

این متخصص تغذیه افزود: مصرف لیموترش و دارچین همراه چای مفید است و مصرف این مواد همراه با چای، خاصیت آنتی اكسیدانی آن را چند برابر می‌كند.

صفوی اضافه كرد: لیموترش خاصیت تقویت پانكراس و كبد را دارد. مصرف آبلیمو برای افرادی كه دارای زخم گلو و پیوره هستند ، می‌تواند مفید باشد.

وی افزود: نقش ویتامین C در بدن خنثی كردن نیتروزامین‌ها است و پكتین موجود در لیموترش باعث كاهش كلسترول خون می‌شود كه برای بیماران قلبی و عروقی و كم كردن عوارض بیماری بسیار مفید است.
گردآوری : گروه سلامت سیمرغ این متخصص تغذیه اضافه كرد: لیموترش باعث جلوگیری از خونریزی، افزایش مقاومت بدن، جلوگیری از عفونت‌ها و سرطان می‌شود، آنتی‌اكسیدان قوی و اثر قابض كننده دارد و مقوی بدن است.
منبع : jamejamonline.ir
 

شنبه 26 اسفند 1391برچسب:, :: 10:50 ::  نويسنده : farhange

اگر حساسیت دارید، از این مواد غذایی غافل نشوید

آلرژی
حساسیت یا آلرژی یکی از مشکلات شایع به ویژه در آستانه فصل بهار است.
 
زنجبیل، پیاز، سیر، فلفل سیاه و قرمز در پیشگیری از بروز حساسیت موثرند. این موادغذایی موجب ترشح یک آنتی بادی به نام  ایمونوگلوبولین  A شده و از بروز واكنش های آلرژیک جلوگیری می کنند.

مواد حساسیت زا یا آلرژن به اشكال مختلف و از راه های متفاوت همچون گرد و خاک از راه دستگاه تنفس، غذاها از راه دستگاه گوارش، داروهای مختلف از راه تزریق و یا گوارش و مواد آرایشی از راه پوست می توانند وارد بدن شوند.

سیستم ایمنی برای مقابله با عوامل خارجی ماده ای به نام هیستامین تولید می کند که سبب بروز علایم حساسیت از جمله خارش و آب ریزش بینی و چشم، خارش گلو و سرفه، عطسه، تنگی نفس، کهیر و التهابات پوستی می شود.

اگر واكنش آلرژیک به صورت شدید بروز كند به آن شوك آنافیلاكتیك می گویند که می تواند حتی با خطر مرگ همراه باشد.

 

پیشگیری از مواجهه با آلرژن ها، اصلاح تغذیه، تزریق واکسن، استفاده از داروهای آنتی هیستامین و مصرف برخی ویتامین ها از جمله ویتامین C  که ترشح آنتی هیستامین را کاهش می دهد، از روش های کنترل واکنش های آلرژیک به شمار می روند.

 

تهیه و ترجمه: گروه سلامت سیمرغ

اختصاصی سیمرغ
 
 
شنبه 26 اسفند 1391برچسب:, :: 10:49 ::  نويسنده : farhange

آنچه در مورد خواص پسته نمی دانید

پسته
بر اساس تحقیقی که توسط انجمن تغذیه امریکا در سال 2012 انجام شد، پسته تنظیم کننده ترکیب میکروبی دستگاه گوارش است.
 
 
این مطالعه نشان داد که پسته سطح باکتری های مفید موجود در دستگاه گوارش را تغییر داده و از این طریق سلامت این سیستم را بهبود می بخشد.

میکروب های مجرای گوارش نقش مهمی در سلامت میزبان یعنی انسان ایفا می کنند. اصلاح این محیط میکروبی برای حفظ سلامت دستگاه گوارش و همچنین سلامت کلی بدن ضروری است و بر اساس مطالعات، پسته با این مکانیسم به سلامت دستگاه گوارش کمک قابل توجهی می کند.

پسته ترکیبات ضروری مورد نیاز دستگاه گوارش را تامین می کند

پسته دارای خواص پری بیوتیک است. پری بیوتیک ها ترکیبات غذایی غیر قابل هضم مانند فیبرهای غذایی هستند که در مجرای گوارش باقی مانده و به عنوان منبع غذایی باکتری های روده به مصرف می رسند.

غذاهای با خواص پری بیوتیک رشد و یا فعالیت باکتری های سودمند دستگاه گوارش را افزایش داده و با بهبود تعادل میکروبی روده بزرگ، تاثیرات مثبتی بر سلامت بدن دارند. پسته همچنین حاوی ترکیبات شیمیایی ویژه ای است که تعادل میکروبی روده را بهبود می بخشند.

برای بررسی ارتباط بین ترکیبات پری بیوتیک موجود در پسته و سیستم گوارش، تحقیقی انجام شد که در آن 16 فرد سالم به صورت تصادفی انتخاب شدند و به 3 گروه تقسیم گردیدند. رژیم غذایی گروه اول فاقد پسته، گروه دوم حاوی روزانه 1.5 انس (42.5 گرم) و گروه سوم حاوی 3 انس (85 گرم) پسته یا بادام بود.

به منظور ارزیابی ترکیب باکتری های روده، نمونه مدفوع افراد شرکت کننده مورد بررسی قرار گرفت. همچنین مقادیر باکتری اسید لاکتیک و بیفیدوباکتر نیز تعیین گردید. این باکتری ها دو گروه از میکروارگانیسم های زنده موجود در مجرای گوارش هستند که در تجزیه ترکیبات غذایی نقش دارند.

نتایج این تحقیق نشان داد که بعد از 19 روز، در افرادی که 85 گرم پسته (معادل 147 عدد پسته یا 2 واحد) مصرف کرده بودند، باکتری های مفید روده افزایش پیدا کردند. همچنین مشخص شد که تاثیر پسته در بهبود تعادل میکروبی روده از بادام قوی تر است. بنابراین می توان گفت که مغزها به ویژه پسته به دلیل دارا بودن فیبر و سایر ترکیبات پری بیوتیک نقش مهمی در بهبود تعادل میکروبی روده ایفا می کنند.


1 انس (28.35 گرم) پسته معادل 49 عدد پسته و حاوی 160 کالری انرژی می باشد که 3 گرم فیبر (12 درصد مقدار توصیه شده روزانه) را تامین می کند. فیبر موجود در این مقدار پسته از فیبر 1 واحد نان گندم (یک کف دست نان) بیشتر است. همچنین پسته منبع خوب ویتامین B6، مس، منگنز، فسفر و ویتامین B1 (تیامین) می باشد.




تهیه و ترجمه: گروه سلامت سیمرغ

شنبه 26 اسفند 1391برچسب:, :: 10:46 ::  نويسنده : farhange

 

خواص درمانی كاكائو

خواص درمانی كاكائو
از دانه‌های جمع‌آوری شده درخت كاكائو، پودر كاكائو تهیه می‌شود كه به عنوان ماده دارویی و غذایی، نوشیدنی، شكلات، و...، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 



ادامه مطلب ...
شنبه 26 اسفند 1391برچسب:, :: 10:43 ::  نويسنده : farhange

 

خواص چای سبز(1)

خواص چای سبز(1)
چای علاوه بر اینکه می‌تواند در آب و هوای گرم رشد کند همچنین می‌تواند در ارتفاعاتی به بلندی 2100 متر از سطح دریا نیز رشد نماید.
 

 



ادامه مطلب ...
شنبه 26 اسفند 1391برچسب:, :: 10:39 ::  نويسنده : farhange

 

20معجزه عسل و دارچین

20معجزه عسل و دارچین
در اين مقاله با عسل و دارچين، درمان کننده بسياری از بيماری ها آشنا می شويم.
  ١ . درمان بیماری قلبی :
مخلوطی از عسل و پودر دارچین را تهیه کنید و به جای مربا روی نان قرار دهید و به طور منظم در وعده صبحانه صرف کنید.این روش در کاهش کلسترول،جلوگیری از بروز حمله قلبی، تنفس راحت و تقویت ضربان قلب موثر است.بیماران مبتلا به حمله قلبی نیز با مصرف روزانه این مخلوط از حمله قلبی بعدی درامان خواهند بود.بررسی روی سالمندان در آمریکا و کانادا نشان داده است،با بالا رفتن سن شاهرگ های حیاتی و سیاهرگ ها خاصیت انعطاف پذیری خود را از دست می دهد.عسل و دارچین به شاهرگ ها و سیاهرگ ها قدرتی تازه میبخشد.


ادامه مطلب ...
پنج شنبه 24 اسفند 1391برچسب:, :: 10:42 ::  نويسنده : farhange



انگور یکی از بهترین و مغذی‌ترین میوه‌هاست. آب‌انگور نیز یکی از بهترین آبمیوه‌هایی است که برای سلامتی فواید زیادی دارد. در زیر به فواید آن اشاره می‌کنیم.

1. فلاوونوئید موجود در آب‌انگور سطح کلسترول LDL (کلسترول خوب) را در بدن بالا می‌برد و به همین ترتیب از ایجاد انسداد در شریان‌ها جلوگیری کرده و قلب سالم می‌ماند.

2. ریزوراتول موجود در آب‌انگور ار تشکیل تومور در بدن جلوگیری می‌کند و به همین روش از بروز سرطان جلوگیری می‌کند. آب‌انگور بنفش از سرطان سینه پیشگیری می‌کند.

3. با نوشیدن آب‌انگور، سطح اکسید نیتریک در بدن بالا می‌رود که ایجاد لخته در رگ‌های خونی را کاهش می‌دهد. این مسئله احتمال بروز بیماری و حمله قلبی را کاهش می‌دهد.

4. نوشیدن روزانه آب‌انگور به پایین نگه داشتن فشارخون کمک می‌کند.

5. آب‌انگور خواص ضدپیری دارد و به پایین نگه داشتن وزن نیز کمک می‌کند.

6. آنتی‌اکسیدان‌های موحود در آب‌انگور، سلول‌های تخریب‌شده را ترمیم کرده و همچنین از تخریب بیشتر آنها جلوگیری می‌کند.

7. فردی که به صورت روزانه آب‌انگور می‌نوشد، دچار سرفه و ترش کردن معده نمی‌شود.

8. نوشیدن آب‌انگور در صبح بدون شکر به درمان میگرن کمک می‌کند.

9. آب‌انگور اختلالات خونی را درمان کرده و برای پاکسازی خون فوق‌العاده است و سموم مضر را از بدن بیرون می‌برد.

10. آب‌انگور مشکل یبوست را نیز درمان می‌کند و یک ملین خوب به شمار می‌رود.

 

پنج شنبه 24 اسفند 1391برچسب:, :: 10:40 ::  نويسنده : farhange

شاید شما هم از کسانی باشید که با چربی دور شکم و مشکلات آن دست و پنجه نرم می کنند، اگر از این گونه افراد هستید متن زیر به شما در رفع این مشکل کمک بزرگی می کند.



ادامه مطلب ...
پنج شنبه 24 اسفند 1391برچسب:, :: 10:34 ::  نويسنده : farhange

فرنی:

فرنی ها و حریره ها باعث می شوند تا کربوهیدراتی که درون آن ها است به آرامی رها
شده و وارد خون شما می شوند و شما را سیر نگه می دارند. بهتر است تا از این ماده در
صبحانه تغذیه کنید و این به شما کمک می کند تا از غذای ساعت ۱۱ جلوگیری شود.



ادامه مطلب ...
پنج شنبه 24 اسفند 1391برچسب:, :: 10:33 ::  نويسنده : farhange
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

مینا یکی از حیاتی‌ترین بافت‌های بدن است که می‌تواند سالیان سال به بدن انسان خدمت کند اما همین بافت ارزشمند ممکن است در اثر مسواک زدن غلط از بین برود.
یک دندانپزشک با هشدار به اینکه فشار دادن مسواک بر روی دندان‌ها، مینای دندان را از بین می‌برد، گفت: مینا یکی از حیاتی‌ترین بافت‌های بدن است که می‌تواند سالیان سال به بدن انسان خدمت کند اما همین بافت ارزشمند ممکن است در اثر مسواک زدن غلط از بین برود.

شاهرخ رسولی تبار مهمترین عامل را در انتخاب مسواک، نرم بودن آن عنوان کرد و اظهار داشت: مسواکی که انتخاب می‌کنیم باید دارای موهای نرم و یکدست و دسته آن بدون زاویه باشد.وی با اشاره به اینکه قبل از مسواک زدن باید نخ دندان کشیده شود، اظهار داشت: با مسواک زدن فقط می‌توان سطوح بیرون، درون و روی دندانها را تمیز کرد اما برای تمیز کردن میان دندانها باید از نخ دندان استفاده شود.

رسولی تبار افزود: طول نخ دندان باید کوتاه باشد تا بتوان آن را بهتر کنترل کرد، در صورت بلند بودن طول نخ دندان ممکن است نتوان آن را کنترل کرد و موجب آسیب و زخم در پوشش نازک لثه میان دندانها شود.وی ادامه داد: بهتر است با نخ دندان دایره‌ای درست کرده، آن را دور دندان بیندازیم و به وسیله کنترل توسط دو انگشت دندانها را نخ بکشیم.

به گفته این دندانپزشک، باید اجازه داد تا خمیردندان به خوبی در دهان کف کند سپس با یک مسواک نرم به آرامی پلاک ایجاد شده بر روی دندانها را پاک کرد.رسولی تبار ادامه داد: باید به مسواک زدن یک نظم خاص داد به گونه‌ای که سطوح درون، بیرون و روی دندانها به ترتیب از پلاک، پاک شوند.وی افزود: باید سعی شود دندانها را در قسمتی که احتمال جمع شدن پلاک بیشتر است به خوبی تمیز کرد که این قسمتها شامل پشت دندانهای جلویی، قسمتهای پایین دندانها و دندانهای عقبی است.

این دندانپزشک با هشدار به اینکه فشار دادن مسواک بر روی دندانها مینای دندان را از بین می‌برد، اظهار اشت: مینا یکی از حیاتی‌ترین بافت‌های بدن است که می تواند سالیان سال به بدن انسان خدمت کند اما همین بافت ارزشمند ممکن است در اثر مسواک زدن غلط از بین برود.

وی افزود: مینا در تاج دندان دارای ضخامت ۲٫۵ میلیمتر است که این ضخامت در کمر دندان ۰٫۲۵ تا ۰٫۵ میلیمتر است که می‌تواند به راحتی در اثر مسواک زدن غلط و فشار دادن مسواک بر روی دندانها از بین برود.این دندانپزشک زمان مناسب را برای یک مسواک زدن خوب ۱۰ تا ۱۵ دقیقه عنوان کرد و افزود: هر زمان که پلاک بر روی دندانها ایجاد شود نیاز است که دندانها مسواک شوند تا پلاک ایجاد شده بر روی آنها برداشته شود اما دوبار مسواک زدن درست و با آرامش در طول روز قادر خواهد بود تمام مسواک نزدن‌ها را پوشش دهد.

وی استفاده از مواد ساینده‌ای مانند پودر و سفید کننده‌های دندان را موجب نابودی و صدمه به مینای دندان عنوان و توصیه کرد: اگر اطلاعات پایه افراد در زمینه استفاده از این مواد ضعیف است، استفاده از آنها می‌تواند ضرر بیشتری به همراه داشته باشد.

پنج شنبه 24 اسفند 1391برچسب:, :: 10:30 ::  نويسنده : farhange


  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

لکتین موجود در غذا در صورت واکنش با آنتی بادی های یک گروه خونی نامناسب باعث لخته شدن خون می شود و این لخته ها باعث ایجاد بیماری ها و مشکلات جسمانی مختلف مانند هضم نامناسب،مشکلات کلیه و کبد،سردرد،دیابت،چاقی مفرط و بسیاری بیماری های دیگر می شود.

بنابراین باید از غذاهایی استفاده کرد که لکتین موجود در آنها با گروه خونی شما سازگار باشد و بتواند واکنش مناسبی با آنها ایجاد کند.بر این اساس او رژیم غذایی ویژه ای برای هر گروه خونی مختلف ارائه کرد.

 

 



ادامه مطلب ...

صفحه قبل 1 صفحه بعد

درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید
آخرین مطالب
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان farhange.honare1 و آدرس farhange.honare1.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان


خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 5
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 5
بازدید ماه : 26
بازدید کل : 83004
تعداد مطالب : 217
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1



IranSkin go Up
حدیث موضوعی